Întrebări frecvente

Mod de administrare: Pentru bunăstare generală, luați 1 capsule CancerEx AHCC pe zi.
Nu depășiți doza zilnică recomandată de 2 capsule!

Avertisment: Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, consultați un medic înainte de a utiliza acest produs. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Nu folosiți acest produs dacă sigilul de pe cutie este rupt.
Acest produs nu este destinat pentru diagnosticarea, tratamentul, vindecarea sau prevenirea vreunei boli. Acest produs nu suplinește un regim alimentar variat și echilibrat.

• Cancer: sistemul imunitar al unui corp sănătos este capabil să elimine celulele canceroase. Atunci când sistemul imunitar este slăbit, celulele canceroase proliferează şi secretă diferiţi factori imunosupresori. Terapiile convenţionale (chimioterapia și radioterapia) slăbesc şi mai mult sistemul imunitar. AHCC este capabil să restabilească starea sistemului imunitar chiar şi în astfel de circumstanţe dificile. AHCC îmbunătăţeşte eficacitatea terapiilor tradiţionale anticancer şi reduce semnificativ efectele lor secundare (greaţă, pierderea părului, oboseală, pierderea poftei de mâncare, toxicitate hepatică, modificări ale numărului de celule sanguine).

• Sistemul imunitar: Prin întărirea sistemului imunitar, AHCC îmbunătăţeşte calitatea vieţii (funcţia fizică şi performanţa, precum și starea psihică şi interacţiunea socială) la pacienţii care suferă de boli imunitare, incluzând şi bolile cronice şi incurabile.

• Detoxifiere hepatică: AHCC ameliorează simptomele în numeroase boli hepatice grave, cum ar fi hepatita virală, hepatita C (85% reducere a încărcăturii virale în 3 luni) şi hepatita fulminantă.

• Diabet: AHCC reduce nivelul zahărului din sânge la diabetici şi normalizează valoarea hemoglobinei glicozilate, contribuind astfel la prevenirea complicaţiilor diabetului, însă trebuie menţionat că nu tratează diabetul.

AHCC este sigur şi non-toxic. În studiile în care AHCC a fost administrat persoanelor cu cancer, n-au fost observate efecte secundare sau interacţiuni medicamentoase. Utilizarea în timpul sarcinii şi alăptării nu a fost studiată şi, astfel, nu poate fi recomandată.